logo van brasserie Boven de rivierenlogo van brasserie Boven de rivieren

*WE ZIJN WEER GEOPEND!!!

 

*De brasserie en het terras zijn ingericht voor de nieuwe 1,5 meter regel en we  kunnen jullie weer met open armen ontvangen.

*Tijdens de coronacrisis zijn we genoodzaakt met een beperkte menukaart te werken,  voor de veiligheid van u en ons personeel.

 

 *Vanwege de 1,5 meter samenleving hebben we besloten om overdag met tijdsblokken te gaan werken, om zoveel mogelijk gasten te kunnen verwelkomen. 

 

*Tijdens de zomermaanden zijn we op maandag extra geopend.

 

*We ontvangen u uitsluitend op reservering en volgens de RIVM regels.

  

Restaurant (binnen)

Een maximum van 30 gasten (exclusief personeel)

  

Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijk huishouden vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)

 

In een checkgesprek(triage) vooraf tussen medewerkers en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.

 

We gaan wel volgens een protocol werken met zo min mogelijk gastcontact voor uw en onze eigen veiligheid.

 

 

Terras (buiten) 

Op terrassen geldt geen maximum aantal personen maar evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

 

Het terras staat momenteel op 1,5 meter opgesteld en de tafels dienen op deze plaatsen te blijven staan om de 1,5 meter regel na te leven.

Hiervoor vragen we uw begrip.