logo van brasserie Boven de rivierenlogo van brasserie Boven de rivieren

Boven de Rivieren is meer dan alleen onze Brasserie.Wij zijn de juiste locatie voor feesten, presentaties of trouwplechtigheden. Ook verzorgen wij catering bij u thuis, hebben culinaire fietsroutes beschikbaar en het is mogelijk om bij ons te genieten van een heerlijke High Tea. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer infomatie over toerisme in de regio, bezoek ook http://biesboschlinie.com/homepage/

» Catering

Voortaan kun je ook op locatie genieten van onze heerlijkheden. De vertrouwde kwaliteit van Boven de Rivieren bij je thuis, op het werk of op je feestje. Verwen je gasten met luxe hapjes of een compleet buffet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

» Culinair fietsen

 

Culinair fietsen 

Het land van Heusden en Altena, ingeklemd tussen 4 wateren, is een eiland met fantastische fietsroutes. Hier kunt u heerlijk genieten van al het mooie dat ons land te bieden heeft.

 

Hotel-Restaurant de Koppelpaarden en Brasserie Boven de Rivieren hebben de handen ineengeslagen om voor u   “Culinair fietsen in de polder” mogelijk te maken.

 

U start bij één van deze twee locaties en u wordt hier ontvangen met koffie of thee en appelgebak met slagroom.

 

Nu is het tijd om te beginnen aan uw culinaire fietstocht. U volgt de knooppunten die zijn aangegeven op de routekaart die u op de eerste locatie ontvangt en vervolgt de weg naar de tweede locatie. Hier wordt u ontvangen met een drankje naar wens. Vervolgens serveren wij een kop soep van de dag met brood en diverse smeersels.

Ook krijgt u hier uw “tapas fietsmand “ mee voor onderweg.

Deze is gevuld met heerlijke tapashapjes zoals gedroogde ham, olijven, een flesje wijn en alles wat u nodig heeft voor een geweldige picknick in de polder.

Na deze picknick vervolgt u uw weg richting de eerste locatie, waar u uw afsluitende dessert zult nuttigen. Na het dessert is het tijd om uit te buiken en nog eens na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met zoetighedenWat bieden wij u?
- Fietsroutekaart
- Ontvangst met koffie of thee en appelgebak
- Soep van de dag met diverse broodsoorten en smeersels
- Tapasmand gevuld met diverse lekkernijen, flesje wijn, flesje water, alles voor een complete picknick 

- (mand en picknickkleed retour)
- Dessert
- Koffie of thee met zoetigheden

De kosten voor dit arrangement bedragen â €35,00 p.p. *) let op, vanaf 2 personen

Aanvangslocaties

Brasserie Boven de Rivieren te Sleeuwijk vanaf 11:00 uur
Hotel Restaurant de Koppelpaarden te Dussen vanaf 10:00 uur

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via:

Brasserie@bovenderivieren.nl 
0183-307353
info@dekoppelpaarden.nl
0416-391264

» High Tea

Lekker genieten van onze High Tea,

etagère gevuld met hartige en zoete lekkernijen, waaronder o.a.: sandwiches, zalmrol, scones, croisants, diverse bladerdeeghapjes, zoetigheden bestaande uit huisgemaakte koekjes, bonbons en petit fours. Inclusief onbeperkt koffie en thee voor €23,- pp.

reserveren gewenst.