logo van brasserie Boven de rivierenlogo van brasserie Boven de rivieren

Boven de Rivieren is meer dan alleen onze Brasserie.Wij zijn de juiste locatie voor feesten, presentaties of trouwplechtigheden. Ook verzorgen wij catering bij u thuis, hebben culinaire fietsroutes beschikbaar en het is mogelijk om bij ons te genieten van een heerlijke High Tea. Informeer naar de mogelijkheden of kijk hier voor verdere informatie.

» Catering

Voortaan kun je ook op locatie genieten van onze heerlijkheden. De vertrouwde kwaliteit van Boven de Rivieren bij je thuis, op het werk of op je feestje. Verwen je gasten met luxe hapjes of een compleet buffet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

» Culinair fietsen

Welkom op http://biesboschlinie.com/homepage/
Brasserie Boven de Rivieren en Hotel Restaurant de Koppelpaarden hebben de handen ineengeslagen om voor u "Culinair fietsen in de Polder" mogelijk te maken.
U start bij 1 van deze 2 locaties, en wordt hier ontvangen met koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens serveren wij een kop soep van de dag met brood en diverse smeersels.
Nu is het tijd om te beginnen aan uw Culinaire fietstocht. U volgt de knooppunten vanaf de routekaart die u op de eerste locatie ontvangt, en vervolgt de weg naar de tweede locatie. Hier wordt u ontvangen met een consumptie naar wens.
Ook krijgt u hier uw "tapas fietsmand" mee voor onderweg.
Gevuld met heerlijke tapashapjes zoals gedroogde ham, olijven, een flesje wijn en alles wat u nodig heeft voor een geweldige picknick in de polder.
Na deze picknick vervolgt u uw weg richting de eerste locatie, waar u uw afsluitende dessert zal nuttigen. Na het dessert is het tijd om uit te buiken en onder het genot van een kopje koffie of thee met zoetigheden nog eens na te praten over de middag.

Wat bieden wij u?
- Fietsroutekaart
- Ontvangst met koffie of thee en appelgebak
- Soep van de dag met diverse broodsoorten en smeersels
- Tapasmand gevuld met diverse lekkernijen, flesje wijn, flesje water, alles voor een complete picknick 

- (mand en picknickkleed retour)
- Dessert
- Koffie of thee met zoetigheden

De kosten voor dit arrangement bedragen â €35,00 p.p. *) let op, vanaf 2 personen

Aanvangslocaties

Brasserie Boven de Rivieren te Sleeuwijk vanaf 11:00 uur
Hotel Restaurant de Koppelpaarden te Dussen vanaf 10:00 uur

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via:

Brasserie@bovenderivieren.nl 
0183-307353
info@dekoppelpaarden.nl
0416-391264

» High Tea

Lekker genieten van onze High Tea,

etagère gevuld met hartige en zoete lekkernijen, waaronder o.a.: sandwiches, zalmrol, scones, croisants, diverse bladerdeeghapjes, zoetigheden bestaande uit huisgemaakte koekjes, bonbons en petit fours. Inclusief onbeperkt koffie en thee voor €22,50