NieuwsflitsBeste gast.

Het coronavirus heeft zoals je vast wel hebt gehoord in het nieuws, zware impact gehad op de horeca. Niet alleen financieel maar ook op het persoonlijk vlak. Veel horecamensen zaten weken thuis, zonder te kunnen doen wat hun passie en liefde is. Maar ze kregen daar ook veel privéleven voor terug en zochten hun geluk in andere dingen wat resulteerde in een groot personeelstekort in de complete horeca. Daarom hebben we besloten om onze openingstijden aan te passen en zijn we voorlopig geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 23.00 uur.

High tea

Geniet van een heerlijke high tea voor thuis. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren via Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)  Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor €19,50 pp. Of zit je liever in onze brasserie aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 25,- pp. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Kreeftenparade

Op 25 / 26 / 27 mei is het kreeft, kreeft en nog eens kreeft wat deze avonden de klok slaat. Diverse kreeftgerechtjes komen op tafel en zullen je verstelt doen staan van de smaken. Om je vingers erbij af te likken. Dit menu kost € 52,50.  Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Zomergevoel

De zon staat hoog, de lucht die trilt, vier het ultieme zomergevoel op 5 juni met een 3 gangen menu vol zomerse producten voor € 37,50 p.p. inclusief bijpassende wijnen € 55,-. Verzekerd zijn van een tafel Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Burgers en Bier

19 Juni Vaderdag.. Een mooie gelegenheid om je vader deze middag te trakteren op een burger en een biertje. Maak een keuze uit één van onze burgers inclusief een speciaal biertje voor € 19,50 Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)