NieuwsflitsHigh tea

Geniet van een heerlijke high tea voor thuis. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren via Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)  Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor €19,50 pp. Of zit je liever in onze brasserie aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 25,- pp. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Kerst voorproeverij

Gewoon het kerstgevoel al krijgen, dat kan van 16 december t/m 23 december met onze kerst voorproeverij. Neem plaats en geniet van een fantastisch 6 gangen diner in kerstsfeer. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Kerstdiner-box 2022

Met kerst een culinaire avond thuis? Ook dit jaar hebben we wederom de mogelijkheid om onze kerstdiner-box te bestellen. In uw eigen omgeving serveert u aan de hand van een duidelijke instructie, relatief eenvoudig, een heerlijk en uitgebreid 5 of 6-gangen menu op tafel, inclusief amuse, brood en friandises. Alle informatie over ons Kerstmenu voor thuis vindt u hier Kerstdiner-box 2022 – Brasserie Boven de Rivieren

Kerst 2022

De brasserie is met de kerstdagen gesloten voor lunch of diner en alleen geopend voor het afhalen van onze dinerboxen.

We knallen het jaar uit

In de laatste week van het jaar knallen we er nog even tegen aan. Geniet met familie of vrienden van een heerlijk proeverij en neem samen het jaar nog eens door, voor dat we 2023 instappen. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Oudjaarsbox 31 december

Sluit de laatste avond van het jaar af met onze heerlijke borrelbox. Een mix van warme en koude borrelhapjes voor een gezellig avondje voor de buis. Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Restyling brasserie

Vanaf 1 januari t/m 24 januari zijn we gesloten wegens restyling van de brasserie. We hopen u weer vanaf 25 januari te mogen ontvangen in een geheel vernieuwde omgeving, maar wel met onze vertrouwde smakelijke gerechten en vriendelijke bediening.