NieuwsflitsHigh tea

Geniet van een heerlijke high tea voor thuis. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren via Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)  Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor € 20,- pp. Of zit je liever in onze brasserie aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 26,50 pp. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Aspergeproeverij

Ben jij ook zo verzot op het witte goud? Kom dan naar onze aspergeproeverij van 5 t/m 10 april en geniet van een smaakvol 6 gangen diner voor € 52,50. Inclusief bijpassende wijnen voor € 82,50 Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Moederdag zondag 14 mei

Verras je moeder of oma eens met een heerlijke high tea de luxe of met een verrassend diner. De high tea starten we met een heerlijk glas cava en vervolgens zetten we een etagère vol met hartige en zoete lekkernijen op tafel om samen te genieten van deze speciale dag. Incl. koffie of thee € 33,50  Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl) Of reserveer een tafel voor de avond en geniet van een heerlijk 3 gangen menu voor € 38,50 wat je natuurlijk verder kan uit bereiden naar 4, 5 of misschien wel 6 gangen. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Kreeft in de hoofdrol

Tijdens de pinksterdagen 28 en 29 mei serveren we buiten onze normale menu’s ook een heerlijk 5 gangen kreeftenmenu voor € 52,50. Dit menu is uitsluitend via reservering te verkrijgen. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)