NieuwsflitsHigh tea

Geniet van een heerlijke high tea voor thuis. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren via Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)  Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor €19,50 pp. Of zit je liever in onze brasserie aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 25,- pp. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Vakantiegekte 21 augustus

We hebben de koffers al ingepakt want morgen gaan we zelf genieten van een welverdiende vakantie. Maar vandaag trakteren we je nog op een te gek vakantiemenu van 4 gangen voor € 39,50 en inclusief passende wijnen voor € 62,50. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Vakantiesluiting

We zijn wegens vakantie gesloten vanaf maandag 22 augustus tot en met donderdag 1 september. Vrijdag 2 september zijn we weer geopend vanaf 17.00 uur