Agenda***Valentijns Take away love-box***

12 februari presenteren we onze love-box.
Een doos gevuld met diverse lekkernijen, brood, boter en een fles rosé cava waarmee je in een handomdraai een liefdevolle en romantische amuse avond kan verzorgen voor jouw en je geliefde. De box bestaat uit een 12 gangen amuse proeverij (vis, vlees, vegetarisch en zoet ) en kost € 100,-. Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl) 

 

 

High thuis / High tea

Geniet in deze vreemde tijd van onze high thuis. We verzorgen de high thuis op al onze openingsdagen. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren op brasserie@bovenderivieren.nl. Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor €19,50 pp. Of zit je liever in onze brasserie aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 25,- pp. Bestel hier je high thuis Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Take Away lunchkaart

Bekijk hier onze take away lunchkaart voor thuis of op kantoor.  Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)