Coronanieuws – AgendaCorona

Wegens de verplichte avondsluiting van 17.00 uur hanteren we vanaf zondag 28 november een beperkte menukaart. De dinerkaart hanteren we tot 15.30 uur en de lunchkaart tot 16.00 uur. Bij binnenkomst vragen we u de QR-code gereed te houden en een mondkapje te dragen.

High thuis / High tea

Geniet in deze vreemde tijd van onze high thuis. We verzorgen de high thuis op al onze openingsdagen. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren op brasserie@bovenderivieren.nl. Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor €19,50 pp. Of zit je liever aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 25,- pp.

“Sints”borrelbox 3 – 4 december

Op 3 en 4 december bieden we onze “sints”borrelbox aan, een box gevuld met oa. tonijn, zalm, paling, charcuterie, kaascrackers, gevuld eitje, olijven, brood smeersels, gamba, buikspek en met gebruik van een oven en een pannetje water tover je in een handomdraai ook wat warme hapjes op tafel. De box is te bestellen tot 20.00 uur en de volgende dag tussen 16.30 en 17.30 uur op te halen.

€ 49,50 voor 2 personen. Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Dinerbox voor Thuis.

Vanaf 7 december zullen we zolang we verplicht om 17.00 uur gesloten moeten zijn van dinsdag t/m zaterdag onze bekende “dinerbox” weer gaan aanbieden. Deze dienen voor 20.00 uur besteld te zijn en kunnen dan de dag erop tussen 16.30 en 17.30 uur worden opgehaald.

De eerste box bestaat uit; Brood en boter / Langzaam gegaarde schelvisfilet, venkel, bloemkool, mierikswortel / Gamba, gele currysoep, bosui / Hertenrugfilet, saucijs, rode kool, laurier / Ananas, witte chocolade, bloedsinaasappel. Prijs € 37,50 per persoon en is met de bijgeleverde omschrijving makkelijk te bereiden en staat garant voor een gezellige avond. Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

09/12/2021 – Wijn-spijs Wild ( Tot nader bericht geannuleerd )

Donderdagavond 9 december serveren we in samenwerking met Los Sueños de Lo Capitán uit Werkendam een 6 gangen wilddiner incl. passende wijnen voor € 74,50. Inloop is vanaf 18.30 met start van het diner om 19.00 uur.

Kerst voorproeverij

Bent u niet in de gelegenheid om met kerst te komen dineren? Kom dan naar onze kerst voorproeverij op 21 / 22 / 23 december en geniet van heerlijk gerechten in de kerstsfeer voor € 49,50 of inclusief bijpassende wijnen voor € 75,-