NieuwsHigh tea

Geniet van een heerlijke high tea voor thuis. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren via Bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)  Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie. De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor € 21,- pp. Of zit je liever in onze brasserie aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 28,50 pp. Reserveren bij Brasserie Boven de Rivieren (wereserve.nl)

Wijn-spijs avond

Los Sueños de Lo Capitán gaat weer een wijn-spijs avond organiseren en wel op donderdag 30 mei. Op deze avond zal Gabriel García Luengos van bodegas Pincera uit de D.O. León 5 van zijn 6 geproduceerde wijnen laten proeven in een mooi 6 gangen menu. De ontvangst zal zijn vanaf 18.30 met een sprankelend glas bubbels waarna we rond 19.00 uur starten met het diner.

De prijs voor het diner inclusief tafelwater en koffie/thee is € 85,00  Reserveer hier je tafeltje

 

Zomerfestival

Van 19 t/m 21 juni is het zomerfestival. De zomer begint op de langste dag van het jaar. Op die dag staat de zon het hoogst aan de hemel wat betekent dat je het langst kunt genieten van de avondzon en van 7 heerlijke gerechtjes met mooie zomerse producten. Kom je ook genieten van de ondergaande zon?  Reserveer hier je tafeltje.

.

Vakantietrip

We hebben de vakantie al in onze bol en maken een tripje door Europa en laten je kennismaken met de bekendste gerechten uit diverse landen. Ga je mee op reis? Dat kan van 24 t/m 28 juli  boek hier je ticket