logo van brasserie Boven de rivierenlogo van brasserie Boven de rivieren

Korte Vakantie

Op 3 en 4 augustus zijn we gesloten voor een korte vakantie.

High thuis / High tea

Geniet in deze vreemde tijd van onze high thuis. We verzorgen de high thuis op al onze openingsdagen. Graag ontvangen we de bestelling 12 uur van te voren op brasserie@bovenderivieren.nl. Wij zorgen dat het dan vanaf 12.30 kan worden opgehaald bij de brasserie De High tea bestaande uit hartige en zoete lekkernijen wordt geleverd met 3 soorten thee per persoon voor € 19,50 pp. Of zit je liever aan een gedekte tafel, uitkijkend over het water. Dat kan natuurlijk ook met onze high tea incl. onbeperkt koffie / thee voor € 25,- pp.

Tapas

Woensdagavond 15 september gaan we de spaanse tour op met een heerlijke tapasavond, kleine spaanse hapjes zullen deze avond de tafel vullen voor € 35,- pp. En met een beetje geluk kunnen we nog op het terras genieten van de laatste zonnestralen van deze zomer.

Wijn

Zaterdag 9 oktober zal heel dag in het teken van wijn staan. Met in de middag een wijn proeverij en op de avond vindt er een heerlijk wijn-spijs diner plaats. Verdere informatie volgt snel.

Fruits de mer

Op woensdagavond 3 november willen we je laten genieten van het beste uit de zee. Beginnend met een heerlijke bouillabaise, daarop volgend geniet je van een etagère gevuld met diverse schaal- en schelpdieren om vervolgens af te sluiten met een heerlijk dessert voor € 45,-  

Heerlijk Italië

Woensdagavond 24 november strijken we neer in het mooie Italië. We starten met heerlijke antipasti om vervolgens verder te gaan met de primi piatti, secundi piatti en af te sluiten met de dolci voor € 39,50